Kolagénová smotana do kávy? Áno. Čítate správne!
Hmotnosť | 360 g |
---|---|
Počet dávok v balení | 18 |
Dávkovanie | Zmiešajte 20 g prášku (2 vrchovaté odmerky) so 150-200 ml horúcej kávy |
Forma produktu | Prášok |
Medzi hlavné výhody hydrolyzovaného kolagénu patrí zlepšenie zdravia kĺbov, ako aj pevnosť a hydratácia v tkanivách, ako je koža, nechty a vlasy.
Kolagén je hlavným stavebným kameňom spojivových tkanív, ktoré tvoria rôzne časti nášho tela, vrátane šliach, väzov, kože a svalov. Naše telo ho syntetizuje prirodzene, na rozdiel od hydrolyzovaného kolagénu, ktorý prijímame prostredníctvom potravinových doplnkov.
Jednou z jeho hlavných výhod je, že pomáha pri chudnutí tým, že urýchľuje proces odstraňovania tuku. Okrem toho je tento produkt aj keto-friendly. Mnohým ľuďom na dosiahnutie ideálnej hmotnosti stačí jesť nízkosacharidovú stravu.
Vďaka obsahu MCT, príjem tohto produktu pomáha kontrolovať hmotnosť tým, že zabraňuje nárastu telesného tuku. Odporúčaná denná dávka kolagénu je 10 gramov a odporúča sa pri raňajkách, vďaka čomu je Collagen Creamer ideálny na kombinovanie s vašou prvou kávou dňa.
Ako starneme, zdravie našich kĺbov sa zhoršuje. Početné klinické štúdie podporujú účinnosť hydrolyzovaného kolagénu pri znižovaní bolesti kĺbov a zlepšovaní pohyblivosti kĺbov. Kombinácia hydrolyzovaného kolagénu a MCT robí Collagen Creamer jednou z najlepších možností, ako pomôcť udržať naše svaly, kosti a kĺby dlhodobo v najlepšom možnom stave. Nezabudnite ho každé ráno zaradiť do svojich raňajok!
Vďaka tomu je Collagen Creamer ideálny na kombinovanie s vašou prvou kávou dňa
Na (100 g) | Na porciu | |
Triglyceridy so stredným reťazcom (MCT) | 41 g | 8,2 g |
Hydrolyzovaný kolagén | 40 g | 8 g |
Zloženie:
Triglyceridy so stredným reťazcom (MCT z kokosového oleja, poťahová látka: arabská guma), hydrolyzovaný kolagén, prírodná aróma, chlorid sodný, aróma.
Hmotnosť | 360 g |
---|---|
Počet dávok v balení | 18 |
Dávkovanie | Zmiešajte 20 g prášku (2 vrchovaté odmerky) so 150-200 ml horúcej kávy |
Forma produktu | Prášok |
Naše ďalšie webstránky