Vyberáme fitness darček pre ňu (alebo pre vás oboch)

Vianoce sú už za rohom a my sme ti už pripravili návod, ako vybrať čo najlepší fitness darček pre neho. Nezabudli sme však ani na jemnejšie pohlavie a preto sa dnes spolu pozrieme na to, akým darčekom z kategórie fitness by si potešil svoju manželku, priateľku, mamu, sestru alebo kamošku. Ak hľadáš spoločný darček, ktorý poteší vás oboch si tu tiež správne. Či už hľadáš kvalitné vybavenie na domáce cvičenie a posilňovanie, pomôcky na regeneráciu alebo výživové doplnky, radi ti poradíme!

 

Domáce fitko

Či už tá šťastná disponuje domácim fitkom alebo bude tento darček jeho prvou súčasťou, určite je tou správnou voľbou pre tých, ktorí si na vianočné darčeky vyčlenili o niečo vyšší budget. V žiadnom domácom fitku by nemali chýbať základné stroje akými sú stroje na kardio obľúbené medzi ženami – bežecký pás alebo eliptikal, ale každá žena určite ocení aj multifunkčné lavičky alebo činky, pri ktorých sa fantázii čo sa týka použitia medze určite nekladú! Pre výber tých najlepších nemusíš ísť ďaleko, všetky nájdeš na eshope fitplus.sk

 

Bežecký pás je úplnou klasikou a tento druh kardia ako rozcvičky či samotného tréningu je populárny obzvlášť medzi ženami. Doprajme teda našim ženám kvalitné podmienky na beh aj vnútri a za akýchkoľvek poveternostných podmienok! Tu sú naše obľúbené bežecké pásy:

Sole Fitness skladací bežecký pás F63, cena: 1690 EUR

NordicTrack Commercial 1750 Treadmill bežecký pás, cena: 2559 EUR

 

Celú ponuku bežeckých pásov nájdeš na našom eshope.

 

Veslovacie trenažéry sú skvelou alternatívou k štandardným kardio strojom akými sú napríklad bežecké pásy či bicykle. Vďaka nim si nielen ženy doprajú efektívne kardio, ktoré bude navyše možno príjemnou obmenou klasických strojov, na ktoré boli doteraz zvyknuté.  

Life Fitness Heat Performance Row, cena 3590 EUR

Renegade Air Rower Classic ARC100, cena: 1595 EUR

 

Celú ponuku veslovacích trenažérov nájdeš na našom eshope.

 

Posilňovacie lavičky by nemali chýbať v žiadnom domácom zariadení. Či už obdarovaná preferuje silový tréning s činkami alebo izometrické cviky, vďaka dobrej posilňovacej lavičke si bude tvoja partnerka, sestra či kamoška môcť dopriať oboje a omnoho viac!

Polohovateľná lavička Body Solid GFID100, cena: 299 EUR

Tunturi WB40, cena 222 EUR

 

Celú ponuku posilňovacích lavičiek nájdeš na našom eshope.

 

Činky sú úplným must have pre každú športovkyňu.  Ľahšie či ťažšie, jednoručky alebo kotúče, na svoje si príde skutočne každá. Činky sú pre každú fanúšičku fitness ranou do čierneho a takýmto darčekom určite nič nepokazíš. Navyše, činky sú aj podstatne miernejšou záťažou pre tvoj vianočný budget. Ak chceš teda začať so zariaďovaním prvého domáceho fitka, naše činky sú tou správnou voľbou.

PowerBlock Nastaviteľné činky Sport 24, cena: 248 EUR

PowerBlock Nastaviteľné činky Pro 32, cena: 555 EUR

 

Celú ponuku činiek nájdeš na našom eshope.

 

Regenerácia

Valcovanie, masáže či strečing sú súčasťou každého kvalitného tréningu. Regenerácia je pre správne športovkyne základom a darčeky, vďaka ktorým ju svojim milovaným poskytneš sú dnes dostupné v najrôznejších podobách. Masírovanie nielenže uvoľňuje svaly, zlepšuje aj regeneráciu a skvalitňuje predtréningovú rozcvičku. Ženy, ktoré často túžia po pevnejších, štíhlejších či vyformovanejších stehnách naviac ocenia aj vplyv na túto oblasť, keďže so správnou technikou a správnymi pomôckami dokážu rozprúdiť lymfu, spevniť kožu a a dokonca aj redukovať celulitídu! Navyše ide o darčeky, ktoré kúpiš za veľmi prijateľné ceny a tak hor sa na výber!

TriggerPoint Masážny valec Grid VIBE PLUS, cena: 149,90 EUR

TriggerPoint Charge Vibe, vibračný masážny valec, cena: 115 EUR

 

Celú ponuku masážnych valcov a pomôcok nájdeš na našom eshope.

 

Doplnky výživy

Výživové doplnky obľubujú športovci aj športovkyne po celom svete. Proteíny, kreatín. Vitamíny či kolagén, fantázii sa medze nekladú. Ak sa v tejto oblasti nevyznáš, radi ti s výberom poradíme. Na našom webe nájdeš produkty v tej najvyššej kvalite a výber darčekov tak bude naozaj jednoduchý!

VPLAB Casein & Whey, 500 g, cena: 22 EUR 

Weider Isolate Whey 908g, cena: 43,90 EUR

Stacker Testo 4HD, cena: 24,90 EUR

Weider Rush Pump, cena: 25,80 EUR

 

Celú ponuku doplnkov výživy nájdeš na našom eshope.

 

Poteš vďaka nášmu sprievodcovi vianočnými nákupmi  každú ženu vo svojej domácnosti a dopraj jej tak aj extra dar v podobe zdravia a kondičky, ktorý bude môcť využívať každý deň. Ak si sa stále nerozhodol, na našom eshope nájdeš mnoho ďalších možností, ako potešiť (nielen) na Vianoce každú ženu!