Vyberáme fitness darček pre neho

Vianoce sú už za rohom a nejedného z nás trápi každoročná otázka – aké darčeky kúpiť na Vianoce? Elektronika, oblečenie, kozmetika či zážitky, tento rok k nim možno pribudne aj ďalšia kategória a tou sú darčeky pre zdravie a fit životný štýl. Ako teda potešiť našich partnerov, manželov, bratov, otcov či kamarátov? Aby sme ti rozhodnutie čo najviac uľahčili pripravili sme si pre teba stručný prehľad fitness darčekov vo všetkých cenových kategóriách.

 

Domáce fitko

Či už obdarovaný disponuje domácim fitkom alebo bude tento darček jeho prvou súčasťou, určite je tou správnou voľbou pre tých, ktorí si na vianočné darčeky vyčlenili o niečo vyšší budget. V žiadnom domácom fitku by nemali chýbať základné stroje akými sú napríklad posilňovacie veže či veslá ale aj univerzálne pomôcky ako činky a lavičky. Pre výber tých najlepších nemusíš ísť ďaleko, všetky nájdeš na eshope fitplus.sk

 

Posilňovacie veže sú multifunkčným strojom, vďaka ktorému precvičíš celé telo predstavujú výborný pomer medzi cenou a využiteľnosťou. Tu sú naše obľúbené:

Posilňovacia veža Life Fitness G4 Home Gym, cena: 2590 EUR

Posilňovacia veža Body Solid Fusion 600, cena: 2995 EUR                 

Celú ponuku posilňovacích veží nájdeš na našom eshope.    

 

Veslovacie trenažéry sú skvelým strojom nielen pre budovanie svalstva ale aj pre spaľovanie kalórii. Nezaberú veľa miesta a sú príjemnou alternatívou k štandardnému behu či bicyklu.   

Life Fitness Veslovací trenažér Heat Performance Row, cena 3590 EUR                                     

Renegade Air Rower Pro ARP100, cena: 1630 EUR

Celú ponuku veslovacích trenažérov nájdeš na našom eshope.

 

Posilňovacie lavičky by nemali chýbať v žiadnom domácom zariadení. Či už preferuješ silový tréning s činkami alebo izometrické cviky, vďaka dobrej posilňovacej lavičke si budeš ty ale najmä obdarovaný šťastlivec môcť dopriať oboje a omnoho viac!

Polohovateľná lavička Body Solid GFID100, cena: 299 EUR

Body Solid PowerCenter Combo Bench GDIB46L, polohovateľná lavička na tlaky a nohy, cena 367 EUR

Celú ponuku posilňovacích lavičiek nájdeš na našom eshope.

 

Činky sú úplným must have pre každého športovca. Ľahšie či ťažšie, jednoručky alebo kotúče, na svoje si príde skutočne každý. S činkami určite nestúpiš vedľa a navyše sú aj podstatne miernejšou záťažou pre tvoj vianočný budget. Ak chceš teda začať so zariaďovaním prvého domáceho fitka aj pre úplných začiatočníkov, naše činky sú tou správnou voľbou.

PowerBlock Nastaviteľné činky Sport 24, cena: 248 EUR

PowerBlock Nastaviteľné činky Pro 32, cena: 555 EUR

Celú ponuku činiek nájdeš na našom eshope.

 

Regenerácia

Valcovanie, masáže či strečing nie sú len ženskou záležitosťou. Regenerácia je pre každého správneho športovca základom a darčeky, vďaka ktorým ju svojim milovaným poskytneš sú dnes dostupné v najrôznejších podobách. Masírovanie nielenže uvoľňuje svaly, zlepšuje aj regeneráciu a skvalitňuje predtréningovú rozcvičku. Navyše ide o darčeky, ktoré kúpiš za veľmi prijateľné ceny a tak hor sa na výber!

TriggerPoint Masážny valec Grid VIBE PLUS, cena: 149,90 EUR

TriggerPoint Charge Vibe, vibračný masážny valec, cena: 115 EUR

Celú ponuku masážnych valcov a pomôcok nájdeš na našom eshope.

 

Doplnky výživy

Vďačnými darčekmi pre každého športovca sú produkty dennej spotreby, s ktorými navyše podporíš svoje zdravie a obsiahneš správne množstvo makroživín. Ak sa v športovej výžive nevyznáš, vôbec to nevadí. Na našom webe nájdeš produkty v tej najvyššej kvalite a výber darčekov tak bude naozaj jednoduchý!

Stacker2 100% Casein 908g, cena: 32,50 EUR

Weider Isolate Whey 908g, cena: 43,90 EUR

Stacker Testo 4HD, cena: 24,90 EUR

Weider Rush Pump, cena: 25,80 EUR

Celú ponuku doplnkov výživy nájdeš na našom eshope.

 

Darčeky z oblasti fitness a zdravého životného štýlu potešia nielen na Vianoce, ale aj počas celého roku. Spojme teda tieto sviatky príjemné s užitočným a doprajme si darčeky plné zdravia!