Vitaj v našom novom e-shope /  Predajne  FIT PLUS majú upravené otváracie hodiny. 

Proteínový kinder mliečny rez (ultrarýchly)

  • Recepty

Miluješ kinder mliečny rez, no nedopraješ si ho často aj kvôli jeho vysokému obsahu cukru? Máme pre teba výborné riešenie. Tento recept má nielen výborné nutričné hodnoty, ale je aj rýchly a super chutný.

Proteínový kinder mliečny rez (ultrarýchly)

Potrebuješ:

  • 4 vajcia,
  • 2 lyžice kakaa,
  • 1 lyžička strúhaného kokosu,
  • 1 odmerka čokoládového proteínu Weider,
  • 1 lyžica zemiakového škrobu,
  • 2 lyžice sladidla (erytritol, xylitol alebo stévia)
  • Na náplň:
  • 400 g jemného nízkotučného tvarohu osladeného podľa chuti

Postup:

Žĺtky si vyšľaháme so sladidlom do peny, potom pridáme kakao, kokos a škrob. Z bielkov si vyšľaháme tuhý sneh a jemne ho primiešame do žĺtkovej zmesi. Hotové cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri teplote 220°C cca 12 minút.

Po upečení cesto necháme vychladnúť. Zatiaľ si zmiešame tvaroh so sladidlom. Ak máme redší tvaroh môžeme doň pridať aj lyžičku želatíny rozpustenej v dvoch lyžičkách horúcej vody, aby sme sa uistili, že nám náplň z rezov nevytečie.

Po vychladnutí kakaový plát potrieme náplňou a prikryjeme druhým plátom. Pokiaľ máme plát iba na jeden plech rozkrojíme si ho na polovicu a natrieme náplň iba na jednu z týchto častí.

Dáme stuhnúť do chladničky aspoň na 3 hodiny, následne nakrájame na rezy a podávame.

kinder mliecny rez, proteinovy, protein, bielkoviny, fitplus vyzivove doplnky, recept, rychly, bez lepku vegetarian

Dobrú chuť!

Naše ďalšie webstránky

Ako výhradný zástupca LifeFitness máme najširšiu ponuku zariadení pre komerčné fitness centrá

Navštíviť

Od roku 1992 prinášame novinky zo sveta fitness, bodybuildingu a zdravého životného štýlu

Navštíviť

Každý rok motivujeme a vyhlasujeme súťaž Do formy s Muscle&Fitness

Navštíviť

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Používaním / zobrazovaním stránky vyjadrujete súhlas s používaním a uchovávaním cookies. Ďalšie informácie).

Rozumiem