Ako na novoročné predsavzatia (pomôcky)

Obrázok článku

Novoročné predsavzatia sú každoročná klasika a v top desiatke sa pravidelne umiestňujú aj ciele ako schudnúť, viac cvičiť alebo nabrať svaly. To sa však často ľahšie povie ako urobí. Ako teda na zapracovať na novoročných predsavzatiach tak aby sa tento rok skutočne podarili? Či už je tvojim cieľom schudnúť alebo nabrať svaly, pomocou širokého výberu fitness pomôcok, ktoré nájdeš na eshope fitplus.sk sa ti tvoj cieľ určite podarí splniť presne tak, ako si želáš. Pomôcky najrôznejšieho druhu navyše nezaťažia tvoju peňaženku tak ako napríklad veľké stroje. Poďme sa spolu pozrieť na to, ako potešiť každého fitness nadšenca a nezruinovať pritom svoj budget!

 

Masážne pomôcky

Masážny valec, alebo jeho najrôznejšie obmeny sú obľúbenými pomôckami, ktorú využije naozaj každý a ani omylom nie je určená len pre vášnivých športovcov. Vďaka tejto univerzálnej pomôcke si dokážeš zabezpečiť kvalitný strečing, ale aj uľaviť od bolesti a stresu. Čaro valcovania spočíva hlavne vo všestrannosti. Valec je obľúbenou pomôckou na zahriatie svalov pred tréningom, ale vďaka pestrosti cvikov vie pomôcť aj pri bolestiach chrbtice. Valec je navyše kompaktná a ľahká pomôcka, ktorú si môžeš vziať do fitka, ale môžeš ho využívať aj doma, na výlete, alebo kdekoľvek sa ti to najviac hodí. Či už uprednostníš klasický valec, alebo masážne pomôcky iného tvaru, obdarovaného šťastlivca tým  určite potešíš. Masážne pomôcky zoženieš v rôznych cenových kategóriách, pričom ceny začínajú niekde na 10 Eur a za najkvalitnejšie pomôcky nezaplatíš viac ako 200 Eur.

.
.
.
.

 

Celú ponuku nájdeš tu!

 

Švihadlá

Švihadlo patrí do kategórie pomôcok, ktoré sú lacné a navyše všestranne využiteľné. Švihadlo poskytuje pohodlnú aeróbnu aktivitu a zároveň môže byť použité aj ako hračka, keďže deti vedia využiť švihadlá na sto spôsobov. Švihadlá sú dostupné v rôznych prevedeniach a na našom eshope kúpiš dobré švihadlo už od 18 Eur!

 

 

Celú ponuku nájdeš tu!

 

Opasky na cvičenie

Opasky sú fitness pomôcky, ktoré však majú mať aj potenciálny zdravotný efekt či vplyv na efektivitu tréningu a budovanie svalstva. Vhodne zvolený fitness opasok má potenciál stabilizovať a fixovať nielen spodný chrbát, ale aj hlboké svalstvo stredu tela. Vďaka opasku by teda malo byť vďaka väčšej stabilite znížené riziko poranenia chrbtice pri zdvíhaní váh a taktiež by sa mal zefektívniť aj tréning obdarovaného šťastlivca. Opasky kúpiš už od 20 Eur.

 

 

Celú ponuku nájdeš tu!

 

Fitness rukavice

Rukavice sú jednak estetickou pomôckou, niektorí ľudia ich však oceňujú preto, že poskytujú aj určitú formu ochrany. Pri cvičení, obzvlášť pri cvikoch, kedy visíme na rukách môžu rukavice pomôcť predchádzať vzniku nepekných a často aj bolestivých pľuzgierov a mozoľov, ale pomôžu aj ak sa ti šmýka. Ak má obdarovaný problém s tým, že sa mu potia dlane, rukavice z kvalitného materiálu dokážu pot odvádzať a ruky udržať v suchu, čo je určite ďalším benefitom. Navyše ide o cenovo nenáročný dar, keďže dobré fitness rukavice kúpiš už od 12 Eur.

 

 

Celú ponuku nájdeš tu!

 

Trhačky

Trhačky sú populárne fitness pomôcky, ktoré uľahčujú dvíhanie ťažkých váh a určite potešia najmä športovcov zaoberajúcich sa primárne silovým tréningom. Trhačky sú vlastne pásy vyrobené z látky, alebo kože. Tým, že sa trhačky správne upevnia sa svaly vzpierača napnú a dvíha tak činku s väčšou ľahkosťou. Kvalitné trhačky - ak sú správne používané efektívne pomôžu pri naberaní sily a svalovej hmoty. Na našom webe ich kúpiš už od 6 Eur, čo z nich robí skutočný „budget friendly“ darček.

 

 

Celú ponuku nájdeš tu!

 

Šejkre a fľaše

Ak už naozaj nevieš čo, pekný šejker či fľaša potešia mužov aj ženy v najrôznejších vekových kategóriách. A tak ak si aj ty dostal na Vianoce pod stromček napríklad taký šejker, zarob si v ňom svoj obľúbený nápoj a hor sa na cvičenie a plnenie fitness predsavzatí!

 
.
.

Celú ponuku nájdeš tu!