Proteínové muffiny s kokosom a čokoládou
Muffiny s čokoládou ti zrejme na prvé počutie nebudú znieť ako niečo zdravé, no zdanie tentokrát klame. Priprav si s nami tieto muffiny, ktoré sme namiesto klasickej múky naplnili bielkovinami.
Budeš potrebovať:
- 250 g acidofilného mlieka
 - 120 g ovsenej múky Weider Gourmet Oat Flour
 - 55 g čokolády na varenie
 - 50 g kokosového cukru
 - 30 g kokosu
 - 25 g Weider Organic Milk Protein Chocolate
 - 20 g kakaa
 - 2 ČL kypriaceho prášku do pečiva
 - 2 vajíčka
 
Postup:
- Zmiešame ovsenú múku, kokosový cukor, kokos, kakao, proteín a prášok do pečiva.
 - Potom do zmesi pridáme vajíčka, acidofilné mlieko, kúsky rozlámanej čokolády a dôkladne premiešame.
 - Plech na muffiny vyložíme papierovými košíčkami, ktoré naplníme cestom.
 - Muffiny dáme piecť na 20 až 25 minút pri teplote 180 °C.
 - Po vychladnutí môžeme posypať muffiny strúhaným kokosom.
 

Prajeme dobrú chuť
Nechce sa ti piecť? Vyskúšaj niektorú z týchto dobrôt!
credit: @ivana.fit
