Najlepšie fitness darčeky ku Dňu otcov

Obrázok článku

Ak si váš otec - alebo akákoľvek iná otcovská postava vo vašom živote cení udržiavanie dobrej kondície alebo starostlivosť o seba, nemôžete urobiť chybu, ak mu na tento Deň otcov zaobstaráte darček v oblasti fitness alebo wellness. Na výber je veľa možností, či už rád chodí na samostatné behy, venuje sa najnovším wellness trendom, alebo si dokonca z času na čas dopraje sladkosti. Otec si vo svoj výnimočný deň zaslúži aj trochu starostlivosti, tak prečo mu nedarovať darček, ktorý môže prispieť k jeho zdraviu?

1. Doplnky výživy

Pri hľadaní ideálneho darčeka neurobíte chybu s doplnkami výživy špeciálne navrhnutými na uspokojenie zdravotných potrieb mužov, ako je napríklad Tribulus Terrestris, ktorý je vyrobený tak, aby optimalizoval hladinu testosterónu a prospieval sile a výkonu. V tejto kategórií však samozrejme nesmú chýbať aj:

 

2. Nastaviteľné činky PowerBlock

Nastaviteľné činky PowerBlock vám poskytujú maximálnu flexibilitu a možnosti pre vaše silové cvičenia. Vďaka patentovanej konštrukcii PowerBlock môžete rýchlo zvýšiť alebo znížiť hmotnosť a upraviť tak úroveň náročnosti akéhokoľvek cvičenia pomocou magnetického kolíkového voliča. PowerBlock nastaviteľné činky nahrádzajú až 8 párov klasických jednoručiek. Ušetríte nielen peniaze, ale aj priestor.

 

3. Masážne pomôcky

TriggerPoint je značka, ktorá zlepšuje život a zameriava sa na to, aby ľuďom umožnila hýbať sa a cítiť sa lepšie. Výhody pomôcok TriggerPoint:

  • vyššia účinnosť ako klasické masážne valce
  • pomáhajú pri uvoľnení svalov a regenerácii
  • znižujú napätie a tuhosť v svalových partiách
  • pomáhajú predchádzať zraneniam
  • protišmykový povrch
  • kompaktná veľkosť 
  • nízka hmotnosť 
  • vhodné aj na cesty
  • zvyšujú elasticitu svalov
 

4. Pomôcky na cvičenie Body Solid

S viac ako tridsaťročnou históriou si spoločnosť Body-Solid upevnila svoju povesť značky, ktorá je určená pre fitness nadšencov hľadajúcich odolné, vysokokvalitné vybavenie, ktoré prináša výsledky. Body Solid je známa svojím rozsiahlym sortimentom výrobkov, ktorý zahŕňa viac ako 400 rôznych produktov a vyhovuje všetkým potrebám.

 

5. Harbinger fitness doplnky

Vzpieračské opasky, resp. fitness opasky na cvičenie sú nevyhnutnou súčasťou vybavenia vo väčšine fitness centier a tréningových centier. Nie je náhoda, že ich tam nájdeš, pretože sú nevyhnutnou a potrebnou časťou vybavenia profesionálnym trénerom i športovcom. Vďaka ich zvýšenej popularite používa opasky na cvičenie väčšina cvičencov a vzpieračov všetkých kategórií.

 

Aký je účel opasku na cvičenie a načo ho potrebuješ?

Znižujú úroveň stresu vyvíjaného na dolnú časť chrbta pri zdvíhaní závažia. Toto napätie sa znižuje, keď pás stláča brušnú dutinu a vytvára vnútrobrušný tlak (IAB). Tento tlak poskytuje dodatočnú podporu pre oblasť dolnej časti chrbta, čo umožňuje svalom vzpriamovača chrbtice vyvíjať zníženú silu pri vykonávaní zdvihu.

Musíš si však uvedomiť jednu vec, že opasok na cvičenie sám o sebe neslúži na ukotvenie chrbta. Nie je to nejaký super skelet, ktorý ti spevní chrbát len tým, že ho nosíš. Dáva len podnet tvojmu trupu, aby sa pevne stiahli svaly jadra, keď zdvíhaš ťažkú váhu.

Harbinger je svetovou jednotkou vo výrobe opaskov na cvičenie a ďalších doplnkov, ktoré zlepšujú pocit z cvičenia, ako napríklad rukavice na cvičenie, trhačky, bandáže a iné. 

‎20240607 Den otcov social stvorec SK