Hmotnosť |
900 g |
Počet dávok |
30 |
Príchuť - varianty |
vanilla |
Obsah bielkovín |
73 % |
Bezlaktózový |
Nie |
Bezlepkový |
Áno |
Forma produktu |
Prášok |
Dávkovanie |
1 dávka (30 g) rozmiešať v 250 ml vody; |
Čo je VPLab 100% Platinum Casein
Kazeínový proteín značky VPLab je vynikajúci proteín s pomalým uvoľnovaním, ktorý je vhodný najmä pred spaním alebo pri dlhšej prestávke medzi jedlami. Vďaka pomalému tráveniu sa z neho využije maximum bielkovín a organizmus je po dobu až 6-8 hodín zásobený aminokyselinami. Tie pomáhajú obnove svalového tkaniva ako aj jeho rastu. Tento proteín sa vyrába šetrnou metódou bez extrémného zahrievania, či chemických úprav, ktoré by narúšali pôvodnú štruktúru bielkovín. Jednoducho povedané sú bielkoviny v produkte plnohodnotné a ich štruktúra nie je pri výrobe narušená.
Výhody
- 100% micelárny kazeín je proteín z prvotriednych surovín
- šetrná výroba zachováva vysokú biologickú hodnotu
- vhodný pred spaním, prípadne aj medzi jedlami
Dávkovanie
- 1 dávka (30 g) rozmiešať v 250 ml vody;
- Vhodné užiť pred spaním
- Počas objemovky/naberania hmotnosti môžete riediť aj s mliekom
| Nutričné hodnoty | na 100 g | na 1 dávku (30 g)
| Energia | 1492 kJ / 352 kCal | 447 kJ / 106 kCal
| Tuky | 2,9 g | 0,9 g
| - z toho nasýtené | 1,8 g | 0,5 g
| Sacharidy | 6,5 g | 1,9 g
| - z toho cukry | 3,4 g | 1 g
| Bielkoviny | 72,8 g | 21,9 g
| Soľ | 1,75 g | 0,5 g
| Vápnik (Calcium) | 1 g | 0,5 g
Zloženie
Micelárny kazeín, prírodná aróma, guarová guma (zahusťovadlo), enzýmy Lactospore© a DigeZyme ©, kakaový prášok.
Upozornenie
Neprekračuj odporúčané denné dávkovanie. Dbaj na dostatočný príjem tekutín. Výrobok nie je plnohodnotná náhrada pestrej vyváženej stravy, pri nadmernom nahrádzaní stravy bielkovinovými produktami hrozí nedostatok vlákniny, vitamínov a minerálov. Nevhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladuj v suchu a chlade, mimo dosahu detí, chráň pred mrazom, vlhkom a priamym slnečným žiarením. Výrobca, dovozca a distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním.