Arašidovo-čokoládové maslo je vyrobené z pražených plodov podzemnice olejnej, čokolády Callebaut (80 % kakaa), trstinového cukru a morskej soli.
Hmotnosť | 1 Kg |
---|
Arašidovo-čokoládové maslo je vyrobené z pražených plodov podzemnice olejnej, čokolády Callebaut (80 % kakaa), trstinového cukru a morskej soli.
Spojením týchto ingrediencií vzniká lahodná čokoládová nátierka, ktorá neobsahuje žiadne pridané palmové tuky a dochucovadlá. Vďaka dlhodobým skúsenostiam spoločnosti Callebaut s pestovaním a spracovávaním kakaových bôbov si kakao zachováva svoje nutričné hodnoty a je zdrojom antioxidantov, vitamínov a flanovoidov. Arašidovo-čokoládový mix môžete použiť ako dokonalú náhradu nekvalitných čokoládových nátierok s minimálnym množstvom orechov. Neobsahuje lepok, laktózu ani konzervanty, a sú teda vhodné pre vegánov a ľudí s intoleranciou na mliečne produkty. Dokonale uspokojí chuť na sladké, s tým rozdielom, že je omnoho zdravšie a v primeranej miere prospieva nášmu telu. Maslo sa vyrába s trvanlivosťou maximálne 6 mesiacov, čo zaručuje jeho čerstvosť.
pražená podzemnica olejná (arašidy), čokoláda s 80 % kakaa, trstinový cukor a morská soľ.
Bielkoviny 21,2 g
Sacharidy 22,3 g
Tuky 41,8 g
Maslo je možné použiť ako pomazánku na ryžové chlebíčky, celozrnné toasty, palacinky s ovocím a samotné ovocie. Výborne sa hodí do kokteilov a jogurtov, ktoré tak získajú lahodnú chuť orechov spolu so všetkými ich nutričnými benefitmi. Nepochybujeme, že si nájdu svoje miesto v kuchyni pri varení alebo pečení.